Waarom Schilderen

Meerwaarde van uw schilderwerk,

Door het uitvoeren van schilderwerk behoudt uw woning of bedrijfspand zijn waarde.content 3

Een gedegen verfsysteem buiten beschermt uw woning of bedrijfspand tegen weersinvloeden en verfraait het aanzien.

Gunstig BTW tarief voor particulieren, voor particuliere woningen ouder dan 2 jaar (België) en 5 jaar (Nederland) geldt een verlaagd BTW tarief van 6%

Milieuvriendelijk onderhouden, verf is chemisch met vluchtige stoffen, de zogenaamde solventen. Dit zijn stoffen die “vervliegen” nadat de verf is aangebracht. Na het vervliegen kan de verflaag gaan uitharden en uw woning

of bedrijfspand gaan beschermen.

 

Door strengere Europese wetgeving dienen verven echter steeds minder oplosmiddelen te bevatten. Daarmee zijn ze minder schadelijk voor mens en milieu.

Onderhoud, het hele jaar door.

Onderhoud van schilderwerk kan het gehele jaar door en is niet meer gebonden zoals vroeger aan het seizoen.

Belangrijk is wel voor buitenwerk dat de vochtigheidsgraad niet te hoog mag zijn. Tegenwoordig kunnen wij deze omstandigheden beïnvloeden door verfkeuze, eventueel afschermen van objecten en door speciale materialen te gebruiken.

 


Hulsman schilderwerken.... uw vakschilder...

content 1

Hartelijk welkom op de website van Hulsman Schilderwerken. Wij verzorgen al uw schilder, decoratie en renovatiewerk zowel binnen als buitenshuis voor particulieren en bedrijven.

Secuur en netjes werken zijn dan ook voor ons vaste waarden voor een professioneel bedrijf. Omdat wij werken met kwaliteitsverven van o.a. Sigma, staan wij garant voor een goed eindresultaat.

Voor verf- en behangwerk geven wij altijd vooraf een gedetailleerde offerte uit van de te verrichten werkzaamheden en de te gebruiken materialen. Zo weet u zeker dat uw besteding verantwoord is en bent u verzekerd van duurzaam schilder- en behangwerk.

Neem gerust een kijkje op onze website. Voor vragen kunt u altijd terecht op onderstaand adres en telefoonnummers.

 

Joomla! Debug Console

Session

Profile Information

Memory Usage

Database Queries